Fri fragt til Postnord Pakkeshop ved ordre over 499 kr. 

Kun 39 kr. i fragt til en valgfri PostNord pakkeshop

Bestil før kl. 14.00 og vi sender samme dag 

Over 99% af pakkerne sendes fra dag til dag  

E-mærket webshop 

Vets Best Hypo-Allergenic Shampoo - 470 ml.
Vets Best Hypo-Allergenic Shampoo - 470 ml.
Vets Best Hypo-Allergenic Shampoo - 470 ml. - Bagsiden af flasken.

Vets Best Hypo-Allergenic Shampoo - 470 ml.

136,95 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: H00040

Vet's Best Hypo-Allergenic Shampoo er en skånsom og nærende shampoo specielt designet til at lindre kløe og pleje sensitiv hud hos hunde. Den sæbefri formel indeholder naturlige ingredienser som Aloe Vera, Allantoin og Vitamin E, der fugter og beroliger tør og skællende hud. Velegnet til hunde med allergier og sensitiv hud, shampooen er tårefri og irriterer ikke øjnene. Anbefales til brug som en del af et komplet system til pleje af tør og sensitiv hud sammen med Vet's Best Moisture Mist og Vet's Best Ear Relief Wash & Dry.

1
+
Tilføj til kurv
Produktinformation
Specifikationer

Vets Best Hypo-Allergenic Shampoo - 470 ml.

Vets Best Hypo-Allergenic Shampoo renser og fugter følsom hud, lindrer kløe og hjælper med at udglatte tørre, skøre pelser.

Denne beroligende blanding af Aloe Vera, Allantoin og E-vitamin blev omhyggeligt formuleret til hurtigt at behandle tør, skællet og følsom hud.
I over 30 år har Vet's Best blandet førsteklasses kvalitet og plantebaserede ingredienser, der arbejder sammen for at trøste og beskytte dit kæledyr.

Hvorfor vælge Vet's Best Hypo-allergenic Shampoo ?

  • RELIEF FOR SENSITIV HUD – Vet's Best Hypo-allergeniske Hundeshampoo til følsom hud er en skånsom, sæbefri shampoo til hunde, der lindrer kløe og hjælper med at udglatte tørre, skøre pelser
  • BALANCERET LØSNING – Veterinærformuleret blanding af vigtige naturlige, plantebaserede ingredienser som Aloe Vera og E-vitamin for at trøste følsom hud og lindre dit kæledyrs allergier.
  • BRUG EFTER BEHOV - Vet's Best Hypo-allergeniske Hundeshampoo kan bruges så ofte som nødvendigt for at fjerne allergener uden at udtørre din hunds hud
  • FUNGERER MED ANDRE BEHANDLINGER – Vores shampoo vil ikke påvirke andre hundebehandlinger såsom topiske loppe- og flåtbekæmpelsesprodukter
  • TOTAL CARE – Vet's Best Hypo-allergeniske Hundeshampoo er en del af vores komplette behandlingssystem til tør og følsom hud. Brug sammen med Vet's Best Moisture Mist og Vet's Best Ear Relief Wash & Dry


BRUGSANVISNING

Gør pelsen godt våd. Hæld derefter shampoo jævnt over den våde pels. Undgå kontakt med øjnene. Skum og massage pelsen i 3-5 minutter. Skyl godt. Gentag om nødvendigt. Bad så ofte som nødvendigt for normal, men følsom hud for at lindre tør kløende hud og hårfrakker.


INGREDIENSER:

Aloe Vera, Allantoin, Panthenol (Vitamin B5) og E-vitamin.


Bemærk:

For en sikkerhedsskyld anbefaler MyTrendyDog.dk altid, at du konsulter din dyrlæge før brug.


Mærke:
Vets Best
Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Hurtig levering
1-3 dage til pakkeshop
Sikker betaling
Sikker online betaling
Fri fragt til PostNord Pakkeshop
Ved ordre over 499 kr.
Bestil før kl. 14.00
sendes samme dag
Afhentning
Afhentning efter aftale