Fri fragt til Postnord Pakkeshop ved ordre over 499 kr. 

Kun 39 kr. i fragt til en valgfri PostNord pakkeshop

Bestil før kl. 14.00 og vi sender samme dag 

Over 99% af pakkerne sendes fra dag til dag  

Dansk flag

Dansk & E-mærket webshop 

E-mærkets logo

PERSONDATAPOLITIK

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Mailadresse


Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Når du afgiver en ordre, videregiver vi ovennævnte oplysninger til det fragtfirma, som du har valgt under punktet: "Levering" i webshoppen. 


Nyhedsbrev

Vi benytter Klaviyo til udsendelse og administration af vores nyhedsbreve "MyTrendyDog VIP's", og i den forbindelse videregives følgende til Klaviyo: Din mailadresse, navn, købshistorik og eventuelle marketingspræferencer.
Klaviyo er databehandler og må ikke anvende oplysningerne til andre formål. Klaviyo er etableret i USA og de fornødne garantier for overførsel af oplysninger er sikret gennem EU’s standardkontrakter med Klaviyo, jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 46 stk. 1 litra c. Du kan læse mere om deres data appendum her: https://www.klaviyo.com/privacy/dpa.

Sociale medier

Når du besøger vores sociale medier (f.eks. Facebook og Instagram), behandler vi kun de oplysninger du selv har gjort tilgængelige via det pågældende sociale medie og dine egne interaktioner så som reaktioner og kommentarer på vores posts samt deling heraf. De forskellige udbydere indsamler persondata i form af din adfærd på vores sider på deres platform, og vil kunne sammenstille oplysningerne med din profil, hvormed udbyderen vil kunne identificere dig. I denne sammenhæng har de enkelte udbydere selvstændigt dataansvar eller et fælles dataansvar sammen med os, og vi henviser i den forbindelse til deres politikker:

Facebooks datapolitik

Instragram datapolitik

Googles privatlivspolitik


Personoplysningerne registreres hos AJ Trading Company ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på mytrendydog.dk er AJ Trading Company ApS. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: : kundeservice@mytrendydog.dk.

Hurtig levering
1-3 dage til pakkeshop
Sikker betaling
Sikker online betaling
Fri fragt til PostNord Pakkeshop
Ved ordre over 499 kr.
Bestil før kl. 14.00
sendes samme dag
Afhentning
Afhentning efter aftale