Fri fragt til Postnord Pakkeshop ved ordre over 499 kr. 

Kun 39 kr. i fragt til en valgfri PostNord pakkeshop

Bestil før kl. 14.00 og vi sender samme dag 

Over 99% af pakkerne sendes fra dag til dag  

Dansk flag

Dansk & E-mærket webshop 

E-mærkets logo

Fortrydelsesret og returnering

Ved handel over internettet (som privatperson) har du altid 14 dages fortrydelsesret.
Ønsker du at benytte dig af denne, bedes du læse nedenstående grundigt igennem.Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag:

·        Hvor du modtager ordren.

·        Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

·        Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.

·        Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.      

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. 
Meddelelsen skal gives pr. mail på kundeservice@mytrendydog.dk. 
I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. 
Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde og vedlægge denne returseddel: (Download Returseddel)

Og sende returseddel og varen til:  

MyTrendyDog.dk
Dyssehøjvej 16
8220 Brabrand


Du kan ikke fortryde købet ved blot at nægte modtagelse eller afhentning af varen.
Såfremt du alligevel nægter modtagelsen eller ikke afhenter din pakke rettidigt i pakkeshoppen, så fratrækker vi de reelle returomkostninger.

Ved returnering af vare med rabat, vil du kun få tilbagebetalt, hvad du selv har betalt for varen. En vare, der er købt med rabat kan derfor ikke ombyttes til en anden vare, hvor samme rabat ikke er gældende.


Varer undtaget fortrydelsesretten:

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

• Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

• Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at   blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.

• Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.


Fortrydelse af en del af købet 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering.
Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af fakturaen/kvitteringen i pakken. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores fortrydelsesformular.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Du må ikke lade din hvalp eller hund bide i eller på anden måde mærke eller skade produktet, da det vil resultere i en forringelse af varens værdi.

Hvis den originale emballage er ødelagt, vil dette også ofte være en forringelse af varens værdi.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.


Tilbagebetaling

Ved anvendelse af fortrydelsesretten på hele købet, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Ovenstående omhandler ene og alene om retten til at fortryde et køb og returnering af det købte, og vi anbefaler derfor, at du som kunde gennemlæser vores handelsbetingelser i sin helhed inden du handler i webshoppen..

Hurtig levering
1-3 dage til pakkeshop
Sikker betaling
Sikker online betaling
Fri fragt til PostNord Pakkeshop
Ved ordre over 499 kr.
Bestil før kl. 14.00
sendes samme dag
Afhentning
Afhentning efter aftale