Fri fragt til Postnord Pakkeshop ved ordre over 499 kr. 

Kun 39 kr. i fragt til en valgfri PostNord pakkeshop

Bestil før kl. 14.00 og vi sender samme dag 

Over 99% af pakkerne sendes fra dag til dag  

Dansk flag

Dansk & E-mærket webshop 

E-mærkets logo




Det siger vores kunder på Trustpilot


Hvornår bliver min pakke leveret?

Hvis der er noget, som står vores hjerter nært hos MyTrendyDog, så er det hurtig og sikker levering.

I 99,3% af tilfældene sker det med levering dagen efter, når man bestiller inden vores daglige afhentnings-deadlines. 

Inden du bestiller, så kan du altid nemt finde den forventede leveringsdag på produktsiden, i kurven eller ved betaling. Den dag vi forventer der overholder vi faktisk i 98,2% af vores ordre. 

Afhængig af hvornår du bestiller på dagen, om det er hverdag eller weekend og hvilken transportør du vælger, så vil det være forskelligt om der går 1 eller 2 dage for leveringen. Men vi kan garantere dig for at vi har mandskab på arbejde alle ugens 7 dage fra 08-22, så de sidste pakker kan blive afhentet kl. 22:00 - også i weekenden.

For at du kan få overblikket kan du følge disse udgangspunkter, hvor vi får afhentet pakker

Min pakke har ikke flyttet sig i flere dage på tracking linket (+2 dage)?

Hvis du har modtaget forsendelses mailen med besked om at din ordre er pakket samt indeholdende tracking linket, så er din pakke i de fleste tilfælde overleveret til transportøren samme dag. Se “Hvornår bliver min pakke leveret” for at se afhentningstider for de forskellige transportører. 

Men nogle gange må vi bare konstatere at de ikke er lige så hurtige som os til at få din pakke videre helt ud til dig og dermed opstår forsinkelser - eller, sagt som det er i få tilfælde , har smidt din pakke væk. 

Følg nedenstående fremgangsmåde, hvis dit tracking link viser at det er flere hverdage siden at din pakke har flyttet sig

1. Sporingen på linket vises først, når pakken lander på deres terminal. Altså ikke, når de afhenter pakken hos os. 

2. Har transportørerne tilmed ekstra travlt, så kan der i enkelte tilfælde gå op til 2 hverdage før tracking linket viser den første opdatering. Dette er vi desværre ikke herre over, men følger løbende op med at de overholder vores kvalitets-aftaler. 

3. Tjek dernæst din ordrebekræftelse, som du har fået på mail umiddelbart efter bestilling, og se om det er den rigtige adresse, der er angivet for ordren. Er adressen 100% korrekt?

4. Hvis det ser ud som om, din pakke sidder fast og har gjort det gennem mere end 2 hverdage, så kontakt os og skriv, hvis der var nogen fejl med din adresse eller alt ser ud som det skal. Herefter vil vores fantastiske supportafdeling hjælpe dig indenfor få timer, allersenest 24 timer. Hvis pakken er gået tabt, så sender vi dig en ny pakke med det samme. 

5. Herefter vil vi i samarbejde med transportøren sætte en undersøgelse i gang for at finde den manglende pakke. Den bliver typisk fundet på et depot, også sendt tilbage til os - men der har du jo allerede modtaget din nye pakke for længst ;)  

Tusind tak for din tålmodighed

timer minutter sekunder
Fragt ikon

Fragt ikon

Hurtig levering
1-3 dage til pakkeshop
Sikker betaling
Sikker online betaling
Fri fragt til PostNord Pakkeshop
Ved ordre over 499 kr.
Bestil før kl. 14.00
sendes samme dag
Afhentning
Afhentning efter aftale