Fri fragt til Postnord Pakkeshop ved ordre over 499 kr. 

Kun 39 kr. i fragt til en valgfri PostNord pakkeshop

Bestil før kl. 14.00 og vi sender samme dag 

Over 99% af pakkerne sendes fra dag til dag  

Dansk flag

Dansk & E-mærket webshop 

E-mærkets logo
B&B Professionel Grommingmåtte i størrelse 45x60 cm eller 60x90 cm

B&B Professionel Grommingmåtte

60x90 cm

278,95 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: BB908221

B&B Professionel Grommingmåtte er en skridsikker og særledes behagelig måtte for din hund at stå på. Den består af en overside med imiteret læder, hvilket gør den særdeles slidstærk og rengøringsvenlig, blot spray B&B Eco Cleaner på og tør af. Undersiden er lavet af skridsikkert naturgummi, der sikre ledaflastning og reducerer stress på hundens led.
Måtten er kun 5 mm tyk og naturligvis vandfast, hvilket også gør den meget anvendelig som underlag, til forskellige plejeaktiviteter, såsom børstning, negleklipning, badning og meget mere.

Størrelse
1
+
Tilføj til kurv
  • E-mærket - Din køberbeskyttelse
  • Dansk webshop & kundeservice
  • Fri fragt over 499,- til PostNord Pakkeshop
  • Hurtig levering - Ofte fra dag til dag
  • Over 99% af pakkerne sendes fra dag til dag
Produktinformation
Specifikationer

B&B Professionel Grommingmåtte

Denne lækre transportable groomingmåtte fra B&B er den ideelle måtte til din hund, når du skal soignerer din hund på rejsen, til udstillingen, under sommerhusophold eller hvor som helst, du tager din hund med. Grommingmåtten er let og nem at bære i sin praktiske pose og kan nemt rulles sammen og opbevares i en bekvem størrelse, når den ikke er i brug.

B&B's Professionelle Grommingmåtte er designet med holdbart og let rengøreligt imiteret læder. Den skridsikre naturgummibelægning på undersiden sikrer, at din hund kan stå trygt og sikkert, samtidig med at den aflaster ledene og minimerer stress under pleje.

For at sikre maksimal stabilitet og velvære er B&B's plejemåtte udstyret med en skridsikker bundoverflade, der holder den sikkert på plads på enhver bordplade eller badeværelsesoverflade.

B&B's grommingmåtte er designet til nem rengøring  ved blot at sprøjte B&B Eco Cleaner på og tørre af. Den vandtætte og hårdføre konstruktion sikrer, at du undgår ridser fra negle og nemt kan tørre snavs, pels eller vand væk. 

B&B's professionelle grommingmåtte er velegnet til forskellige plejeaktiviteter, herunder børstning, negleklipning, badning og meget mere.

Farve: . . . . . . . . . . . .   Antracitgrå.

Størrelser:
45x60 cm
60x90 cm
60x120 cm


Bemærk:
Denne måtte kan som alt andet selvfølgelig godt gå i stykker eller blive ridset, såfremt en hvalp eller hund er særlig hårdhændet ved måtten.

Størrelse
60x90 cm
Mærke:
B&B
Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Hurtig levering
1-3 dage til pakkeshop
Sikker betaling
Sikker online betaling
Fri fragt til PostNord Pakkeshop
Ved ordre over 499 kr.
Bestil før kl. 14.00
sendes samme dag
Afhentning
Afhentning efter aftale