Fri fragt til Postnord Pakkeshop ved ordre over 499 kr. 

Kun 39 kr. i fragt til en valgfri PostNord pakkeshop

Bestil før kl. 14.00 og vi sender samme dag 

Over 99% af pakkerne sendes fra dag til dag  

Dansk flag

Dansk & E-mærket webshop 

E-mærkets logo
FLERE FARVER - ASSORTEREDE
Trixie Dog Activity Snack ball, Grøn Naturgummi, Ø 9 cm
Trixie Dog Activity Snack ball, Grøn Naturgummi, Ø 9 cm
Trixie Dog Activity Snack ball, Grøn Naturgummi, Ø 9 cm - Inside Look
Trixie Dog Activity Snack ball, Pink Naturgummi, Ø 9 cm
Trixie Dog Activity Snack ball, Blå Naturgummi, Ø 9 cm

Trixie Dog Activity Snack Ball, Naturgummi, Ø 9 cm

58,95 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: TX34812

Med denne Trixie Dog Activity Snack Ball oplever du en anderledes og mindre støjende aktivitetsbold. Den unikke bold hopper uregelmæssigt og giver din hund en sjov udfordring. Du kan fylde Trixie Snack bolden med lækre hundegodbidder og den integrerede stjerneformet forhindring gør, at din hund skal gøre et ekstra ihærdigt forsøg på at få dem ud.. Nyd en aktivitetsbold der støjer mindre og giver masser af underholdning.
Sælges i assorterede farver. Jeg vil dog gerne prøve at efterkomme dit farveønske, hvis du  skriver det i kommentarfeltet i kurven.

1
+
Tilføj til kurv
  • E-mærket - Din køberbeskyttelse
  • Dansk webshop & kundeservice
  • Fri fragt over 499,- til PostNord Pakkeshop
  • Hurtig levering - Ofte fra dag til dag
  • Over 99% af pakkerne sendes fra dag til dag
Produktinformation
Specifikationer

Trixie Dog Activity Snack ball, Naturgummi, Ø 9 cm

Oplev en ny måde at aktivere og tilfredsstille din elskede hund?

Denne anderledes og underholdende snackbold fra Trixie er designet til at holde din hund engageret og tilfredsstille dens naturlige instinkter. Med sin innovative funktion og sin anderledes konstruktion er Trixie Dog Activity Snack Ball den perfekte aktivitets bold til sjov og berigelse for din firbenede ven.

Trixie Snack Ball er udviklet med fokus på både sjov og belønning. Den er designet til at stimulere din hunds sind og holde den aktiv. Bolden er fremstillet af naturgummi, og larmer væsentligt mindre end andre aktivitets bolde af plast. Den kan således anvendes både indendørs og udendørs.

Denne smarte snackbold er perfekt til at skabe en spændende udfordring for din hund. Du kan fylde bolden med godbidder eller tørkost, og på grund af den indvendige stjerneformet konstruktion/forhindring skal din hund arbejde lidt ekstra for at få fat i sine yndlingssnacks.
Ydermere er snackbolden udvendigt udformet med adskillige større dupper, som bevirker at Snack bolden hopper og triller uregelmæssigt. Det gør bolden mere "levende" og en sjov aktivitetsbold for hunden i længere tid.

Trixie Snack Ball er ikke kun sjov og spænding, men også en fantastisk måde at opretholde din hunds fysiske og mentale sundhed på. Ved at udfordre din hund til at arbejde for sin mad kan du hjælpe med at forhindre kedsomhed og overdreven vægtøgning. Samtidig øger det din hunds koncentrationsevne og styrker dens motoriske færdigheder.

Giv din hund den ultimative legende og berigende oplevelse med Trixie Dog Activity Snack Ball. Med dens anderledes konstruktion, den integrerede forhindring og muligheden for at tilføje lækre hundegodbidder, vil denne snackbold helt sikkert blive en favorit hos både dig og din hund. Forkæl din bedste ven med denne innovative og underholdende snackbold fra Trixie!


Produkt information

  • lang tid sjov på grund af integreret stjerneformet forhindring
  • ruller stille og hopper uregelmæssigt
  • naturgummi


Mål: . . . . . . . . . . . . . .    Ø 9 cm
Materiale: . . . . . . . .   Naturgummi


Bemærk venligst!

Alt hundelegetøj kan ødelægges, hvis enten din hund/hvalp er for hård/voldsom ved sit hundelegetøj eller hvis man har valgt et uegnet stykke hundelegetøj til sin hund/hvalp.
Du anbefales altid at have din hund/hvalp under opsyn ved leg. Ligeledes anbefales det også at udskifte hundelegetøjet, når det er gået i stykke eller er blevet for slidt.

Størrelse
9 cm
Farve
Assorterede farver
Mærke:
Trixie
Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Hurtig levering
1-3 dage til pakkeshop
Sikker betaling
Sikker online betaling
Fri fragt til PostNord Pakkeshop
Ved ordre over 499 kr.
Bestil før kl. 14.00
sendes samme dag
Afhentning
Afhentning efter aftale