Fri fragt til Postnord Pakkeshop ved ordre over 499 kr. 

Kun 39 kr. i fragt til en valgfri PostNord pakkeshop

Bestil før kl. 14.00 og vi sender samme dag 

Over 99% af pakkerne sendes fra dag til dag  

Dansk flag

Dansk & E-mærket webshop 

E-mærkets logo
Trixie Hvalpeskål i rustfri stål - 4 liter

Trixie Hvalpeskål i rustfri stål - 2 størrelser

Fra 59,95 kr.
Fragt omk. tillægges

-   Trixie Hvalpeskål - Effektiv løsning til fodring af hvalpekuld

Trixie hvalpebar er en specielt designet hundeskål til fodring af flere hvalpe på samme tid. Foderhvalpebaren fra Trixie er udformet med lav kant, og i midten af skålen har den en forhøjning der gør at hvalpene ikke så nemt kan gå rundt oppe i hvalpeskålen.

Størrelse
1
+
Tilføj til kurv
  • E-mærket - Din køberbeskyttelse
  • Dansk webshop & kundeservice
  • Fri fragt over 499,- til PostNord Pakkeshop
  • Hurtig levering - Ofte fra dag til dag
  • Over 99% af pakkerne sendes fra dag til dag
Produktinformation
Specifikationer

Trixie Hvalpeskål i rustfri stål

     -   Trixie Hvalpeskål - Effektiv løsning til gruppefodring af hvalpe

Trixie Hvalpeskål, en intelligent og funktionel foder- eller vandskål, specielt designet til at imødekomme behovene hos flere hvalpe samtidigt. Med denne geniale skål kan du nemt fodre et helt kuld små hvalpe, der er 3-4 uger eller ældre. Denne periode markerer overgangen til fast føde, ofte blødgjort med vand for at lette indtagelsen. Med Trixie hvalpeskål kan du let fordele deres hvalpefoder rundt i skålen og servere det for alle hvalpene samtidigt uden nogen af dem bliver snydt for deres del. Hvis din tæve har en stor kuld, kan det endda være nødvendigt med to skåle for at sikre, at alle får den nødvendige næring.

Hvalpeskålen har en lav kant, hvilket giver hvalpene nem adgang til maden ved at tillade dem at stikke hovedet ind over skålen. Samtidig er midten af skålen forhøjet, hvilket sikrer, at hvalpene ikke træder i maden, men står pænt omkring skålen og spiser deres individuelle portioner. Denne smarte udformning bidrager til at skabe en ordentlig spiseoplevelse for hver enkelt hvalp.

Trixie Hvalpeskål er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet og har et rundt, enkelt design, der gør det let for alle hvalpe at nå deres mad. Med denne praktiske skål kan du sørge for, at dine hvalpe får den ernæring, de har brug for, på en bekvem og rolig måde, hvilket giver dig mere tid til at nyde de dejlige stunder med dem.


Størrelser:
Lille  |   1,4 Liter    |  Ø38 cm
Stor  |  4,0 Liter   |  Ø29 cm


Et tip!
Og hvis du mangler et blødt og behageligt underlag for dine hvalpe at stå på, når de spiser, så kan jeg anbefale at du køber en B&B Professionel Grommingmåtte i størrelse 60x90 cm. Den er egentlig beregnet som en grommingmåtte, som du ligger på dit Trimmebord, så du aflaster din hunds ben og krops muskulatur, når hunden skal stå op i længere

Mærke:
Trixie
Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Hurtig levering
1-3 dage til pakkeshop
Sikker betaling
Sikker online betaling
Fri fragt til PostNord Pakkeshop
Ved ordre over 499 kr.
Bestil før kl. 14.00
sendes samme dag
Afhentning
Afhentning efter aftale